Gata de meciurile oficiale! Victorie clară în ultimul test. Duminică, debutăm cu Ceahlăul Piatra Neamţ

Echipa noastră a trecut cu brio și ultima partidă de verificare dinaintea debutului oficial în Liga a doua. Corviniștii s-a impus cu 5-1 (2-0) în fața celor de la ACS Mediaș, după un meci în care Florin Maxim a trimis două echipe distincte în teren, în cele două reprize, în fața adversarei care a promovat în această vară în Liga a treia.

Cu opt zile înainte de meciul de debut cu Ceahlăul Piatra Neamț (duminică, ora 12:00), echipa noastră a întâlnit formația medieșeană la care Alexandru Curtean este manager sportiv și, după un început energic, a deschis scorul în minutul 10. Sebastian Ion a primit o minge în flancul stâng și a trimis în plasă, din careu, cu o „scăriţă” elegantă peste portar. A urmat ocazia lui Bradu, al cărui şut în colţul lung a fost scos de portar, pentru ca după aceea sibienii să aibă două şanse bune de a înscrie, prin Zamfir şi A. Cristian, la ambele evidenţiindu-se Darius Roman! Acestea aveau să rămână însă „cazuri” izolate, pentru că restul jocului s-a disputat în jumătatea sibiană, acolo unde Hergheligiu a făcut 2-0 (32), simplu, din careu, după ce a urmărit o minge trimisă de Neacşa în bară, iar până la pauză Chindriş şi Lupu au mai avut şi ei câteva şanse de a marca.

La reluare, Florin Maxim a schimbat aproape toată echipa şi după fix trei minute s-a făcut 3-0: Neacşa a profitat de o eroare mare a portarului advers, i-a „furat” mingea acestuia şi a înscris în poarta goală, iar la faza imediat următoare, Pîrvulescu putea înscrie al patrulea gol, dar a trimis în acelaşi portar, din poziţie „unu la unu” cu acesta. Ce n-a izbutit mijlocaşul nostru de bandă a reuşit Denis Ursu, pentru oaspeţi, care a redus din diferenţă, cu noroc, din câţiva metri, după un „carambol” nefericit în careul corvinist. Atenţia s-a „mutat” însă, din nou, la poarta vizitatorilor, acolo unde Coman a făcut 4-1 (64), simplu, din careu, după o contră rapidă, iar de aici jocul a curs, în întregime, doar spre poarta celor de la ACS Mediaş. Coman, în două rânduri, Pîrvulescu în alte două, Iacob şi Pocioian au ratat ocazii mari de a înscrie, fiind blocaţi, de fiecare dată, de Pleşca! Iar când portarul advers a fost depăşit, l-a „salvat” bara, cum s-a întâmplat la ocazia lui Mitran, din minutul 85! S-a încheiat 5-1, al patrulea succes amical al echipei noastre în această vară, după 2-0 cu CSC Dumbrăviţa, 4-1 cu FC Argeş şi 12-0 cu Frontiera Curtici. Alb-albaştrii au cedat doar în testul cu UTA (1-2) şi au remizat, 0-0, cu CS Mioveni. 

Duminică, de la ora 12:00, ne dăm întâlnire pe arena „Michael Klein”, la meciul de debut în Liga a doua, cu Ceahlăul Piatra Neamţ (formaţie care a câştigat şi ea, ultima partidă de verificare, aseară, 1-0, cu CSM Bacău).

Declaraţiile lui Florin Maxim şi Marius Coman vor fi disponibile, în curând, pe canalul nostru de youtube.

Corvinul 1921 Hunedoara (antrenor Florin Maxim) în prima repriză: Roman – Lupușor, Lică, Pop, Manolache – Lupu, Bradu, Chindriș (cpt.), Neacșa, S. Ion (40, Predică) – Hergheligiu

Corvinul 1921 Hunedoara în a doua repriză: Lefter – Iacob, Lică (65. A. Nicolae), Elton, Velisar – Mitran, Neacșa (65, Pocioian), Antonov, Hrezdac, Pîrvulescu – Coman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *