Acreditări media pentru sezonul 2023/2024

CS Corvinul 1921 Hunedoara începe de astăzi procesul de acreditare pentru jurnaliștii și foto-reporterii care doresc să participe la meciurile oficiale jucate de echipa noastră, pe teren propriu, în sezonul 2023/2024.

Instituțiile media și jurnaliștii independenți care doresc să se acrediteze pentru noul sezon trebuie să trimită o solicitare pe adresa de e-mail comunicare@fccorvinul1921.ro care să conțină obligatoriu:

• prenumele și numele

•  zona în care se dorește acreditarea (masa presei/foto)

•  copia după legitimația de presă

•  număr de telefon / e-mail.

Acreditările eliberate pentru sezonul 2023/2024 vor fi valabile atât pentru meciurile din campionat, cât și pentru partidele din Cupa României.

Procesul de acreditare se va încheia în data de 20 iulie 2023, iar solicitările trimise după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Acreditările sunt nominale și asigură accesul doar pentru persoana care a solicitat acreditarea și a cărei cerere a fost aprobată de către clubul nostru. De asemenea, în cazul pierderii acreditării, clubul trebuie informat imediat de către jurnalist la adresa de e-mail comunicare@fccorvinul1921.ro

Clubul nostru își rezervă dreptul de a anula acreditările media atunci când se constată o încălcare a regulilor sau indicațiilor reprezentanților clubului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *