Mulțumim, Antonio Vlad și Adrian Mar!

Clubul nostru se desparte de Antonio Vlad și Adrian Mar, cărora le mulțumește pentru tot aportul adus în drumul Corvinului spre promovare. Primul a petrecut două sezoane pline în alb-albastru, în vreme ce cel din urmă s-a alăturat lotului nostru vara anului trecut.

Fundașul constănțean de 22 de ani a ajuns la Hunedoara încă de la începutul noului proiect și a fost unul dintre jucătorii cel mai des folosiți de Florin Maxim, în primul sezon în care am fost aproape de promovare. Antonio a evoluat atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta sau în linia mediană și a rămas în memoria fanilor cu reușita sa din meciul de Cupă cu FCSB, care a „deschis” drumul „corbilor albaştri” spre acea revenire de senzaţie, de la 0-3! În stagiunea actuală, Vlad a bifat 24 de partide în tricoul echipei noastre, însă din cauza unei accidentări nu a fost disponibil şi pentru jocurile de baraj.

Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, de la UTA, Adrian Mar a evoluat ca fundaş stânga pentru echipa noastră în 29 de partide, punând şi el umărul la promovarea Corvinului în Liga a doua, după 15 ani de pauză, fiind unul dintre jucătorii aflaţi în topul asisst-urilor din acest sezon.

Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi realizat în alb-albastru, #AcasălaHunedoara! Multă baftă în continuare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *