A fost fixat programul de pregătire şi amicalele verii

Echipa noastră și-a fixat, în mare, programul de pregătire al primului sezon de Liga a doua, după 15 ani. Corviniștii au stabilite, până acum, șapte teste de verificare, cu formații din trei eșaloane, precum și locația cantonamentului de vară.

„Alb-albaştrii” se reunesc joi, 22 iunie, la Hunedoara, apoi vor efectua vizita medicală şi vor avea câteva zile de re-acomodare la efort, pentru ca pe 1 iulie să dispute primul test al verii: cu prim-divizionara UTA, pe arena „Michael Klein” (ora urmând să fie comunicată în curând). La patru zile distanţă, „oaspeţi” ne vor fi cei de la CSC Dumbrăviţa (care vor fi cantonaţi în judeţ), pentru ca pe 9 iulie să înfruntăm o altă viitoare colegă de eşalon, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, tot la Hunedoara. Înainte de stagiul de pregătire, clubul nostru mai caută un adversar pentru un alt amical – numele acestuia şi data urmând să fie comunicate în curând.

Cantonament în sudul ţării

Pentru stagiul de pregătire al verii, corviniştii se întorc la Curtea de Argeş, acolo unde au efectuat şi cantonamentul de anul trecut şi unde beneficiază de condiţii excelente de cazare şi de pregătire, având la dispoziţie mai multe terenuri de antrenament. Hunedorenii vor lua calea Argeşului pe 14 iulie şi vor rămâne localizaţi acolo până pe 25 iulie. Şi aici Corvinul va disputa patru partide de verificare, după următorul program:

  • 16 iulie – Viitorul Pandurii Târgu Jiu sau ACS Muscelul Câmpulung Elite
  • 19 iulie – FC Argeş
  • 22 iulie – CS Mioveni
  • 25 iulie – Unirea Bascov

De menţionat că acest program mai poate suferi modificări, atât în ceea ce priveşte datele de disputare, cât şi unii adversari, în funcţie de disponibilitatea acestora. La întoarcere, echipa noastră va mai susţine un ultim meci de verificare (prezentare), pe 29 iulie, adversarul urmând a fi stabilit.

Vă reamintim, campionatul Ligii a doua debutează în primul weekend al lunii august. Ţintarul întrecerii va fi stabilit în jurul datei de 20 iulie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *