Remiză la ultimul meci al play-off-ului. Urmează primul episod al „dublei” cu Gloria Bistriţa!

„Corbii albaştri” au încheiat neînvinşi campionatul, pentru al doilea an la rând! În ultima rundă din play-off, corviniştii au remizat, 1-1, la Cugir, la capătul unui meci încheiat cu şapte juniori pe teren. Energiile se concentrează, acum, pe prima partidă din barajul semifinal – cea de miercuri, de pe terenul Gloriei Bistriţa.

În stilul cu care ne-a obişnuit, echipa noastră a început sus şi partida de la Cugir şi după cinci minute, Coman a avut şansa celui de-al 22-lea gol stagional, dar a trimis cu capul în braţele lui Perjeriu, din câţiva metri. Patru minute mai târziu a venit însă şi deschiderea de scor: Hergheligiu a pătruns în banda dreaptă, a centrat perfect în careul mic, de unde Garutti a înscris cu siguranţă. Următoarele 20 de minute s-a jucat aproape, eminamente, în jumătatea gazdelor, care au „scos capul” doar în minutul 30, odată cu ocazia mare a lui Domşa, blocat excelent de Blaga. Repriza s-a încheiat însă tot la poarta cugireană, Perjeriu scoţând bine un şut puternic al lui Mar (44).

În actul secund, Metalurgistul a făcut pasul în faţă, a ţinut ceva mai mult de minge, iar Udrea a avut prima şansă de a egala, în minutul 60, şutul său plasat din 18 metri, fiind scos în lateral de acelaşi Blaga. Patru minute mai târziu, alb-albaştrii au avut şansa să închidă meciul, însă nici Mercioiu şi nici Hergheligiu nu au putut trimite în plasă, o minge „bâlbâită” de apărarea adversă. Apoi, gazdele, care l-au avut în teren şi pe antrenorul lor, Lucian Itu, au apelat la tot mai multe mingi trimise în careu, mai ales de pe flancul drept, însă pentru toate au avut „rezolvare” Garutti şi Pop (intrat în locul accidentatului Antonio Vlad, în finalul primei părţi). Cu toate acestea, eforturile roş-albaştrilor au fost răsplătite în minutul 90, când Itu a bătut repede o lovitură liberă din flancul stâng, iar Blaga a scăpat mingea dincolo de linia porţii. S-a încheiat 1-1, iar echipa noastră a pus punct meciurilor de campionat cu doar a doua remiză a stagiunii. În rest, s-au adunat 25 de victorii, 77 de puncte şi un golaveraj de 87-16.

Corviniştii se concentrează însă acum asupra manşei-tur a barajului semifinal cu Gloria Bistriţa, programată miercuri, 24 mai, de la ora 18:00, pe arena „Jean Pădureanu”. În ultimul meci înaintea confruntării de la mijlocul săptămânii, echipa lui Adrian Falub a trecut de FC Bihor cu 3-1.

Declaraţia integrală a antrenorului nostru principal, Florin Maxim, se găseşte pe canalul nostru de youtube.

Metalurgistul Cugir (antrenor Lucian Itu): Perjeriu (79, Herlea) – Vitinha, Boldea, Vlădia, Androne (61, S. Itu), Dohotariu– Şaucă (cpt.), Udrea, Domşa (67, L. Itu) – Cîrloanţă (46,  Selagea), Bura (46, Tîrlă).

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Blaga – Iacob (46, Neacşa), Garutti, A. Vlad (40, Pop), Mar – Mitran, Mercioiu, Chindriş (cpt.) (61, Lupuşor), Curtean (46, Bradu), Hergheligiu – Coman (46, Pîrvulescu)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *