Corviniştii, în faţa celui de-al şaptelea duel direct cu Viitorul Cluj-Napoca

Etapa cu numărul 17 a sezonului regular programează, la Hunedoara, confruntarea cu Viitorul Cluj-Napoca, formație clasată pe locul opt în seria pe care echipa noastră o conduce autoritar. Duelul are loc mâine, de la ora 15:00, pe arena „Michael Klein”.

După ce runda precedentă am dat piept cu echipa clasată pe locul 7, finalul de săptămână prilejuieşte o întâlnire cu formaţia aflată un loc mai jos, Viitorul Cluj, echipă de care ne despart 33 de puncte în ierarhie! Ceva mai bine de şase luni au trecut de la ultima confruntare directă, cea de la Cluj, din etapa a opta a actualei stagiuni. Pe 15 octombrie, corviniştii treceau, la limită, 1-0, de tânăra formaţie clujeană, după un gol marcat de Marius Coman, din penalti.

De atunci, clujenii au mai reuşit să strângă doar două victorii: 3-0 cu „codaşa” CS Ocna Mureş şi 2-0 cu Metalurgistul Cugir, chiar în runda precedentă (goluri Iepure şi Chirilă)! Duelul de mâine va fi al şaptelea direct în ultimii doi ani şi jumătate, iar până acum „corbii albaştri” au câştigat toate meciurile disputate în compania grupării înfiinţate în urmă cu exact un deceniu, marcând de 21 de ori şi primind, în tot acest timp, doar patru goluri.

Pentru acest joc, Florin Maxim nu se va putea baza pe Antonio Vlad şi Alexandru Neacşa, care se recuperează după accidentări. În schimb, revine Flavius Iacob, care şi-a ispăşit etapa de suspendare în runda precedentă, odată cu meciul cu ACS Târgu Mureş.

Fluierul de start va fi la ora 15:00, iar preţului unui tichet de acces este de 10 lei. De asemenea, jocul va putea fi urmărit, în direct, pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *