Ultima „descindere” din 2022, la Ungheni, pe terenul celei de-a doua clasate

Ultimul meci oficial din 2022 înseamnă o deplasare în judeţul Mureş, la Ungheni, pentru duelul cu ocupanta locului secund în seria noastră, Unirea. Duelul are loc mâine, de la ora 14:00 şi va fi transmis, în direct, pe canalul nostru de youtube.

Mureşenii şi-au „stricat” bilanţul pozitiv din ultima perioadă, chiar etapa trecută, la Târgu Mureş, unde au cedat, 1-2, în faţa celor de la ACS, asta deşi conduseseră la pauză, graţie reuşitei lui Victoraş Astafei. Până la acest eşec, roş-albaştrii strânseseră şapte meciuri la rând fără înfrângere, câştigând cinci dintre acestea. Practic, echipa lui Flavius Sabău nu mai pierduse de la ultimul duel direct cu Corvinul, 0-1, pe 1 octombrie, la Hunedoara, când golul lui Claudiu Borţoneanu a făcut diferenţa. De altfel, mureşenii n-au reuşit să marcheze doar în faţa a două echipe: Corvinul şi ACS Târgu Mureş (de fiecare dată, în turul de campionat).

Duel „la distanţă” între cei mai buni marcatori ai seriei

Partida de mâine de la Ungheni va prilejui şi un duel „la distanţă” între cei mai buni doi marcatori ai seriei a noua: Victoraş Astafei şi Marius Coman. Primul a adunat 10 goluri în actuala stagiune, fiind cel mai în formă jucător al gazdelor, graţie celor şase reuşite din ultimele patru meciuri. De partea cealaltă, „nouarul” din atacul nostru, a ajuns, cu reuşita din runda precedentă din meciul cu Unirea Alba Iulia, la 11 goluri marcate – cele mai multe din campionat. Dincolo de aceste lucruri, jocul de pe stadionul „Central” din Ungheni va fi al nouălea direct între cele două formaţii, din 2020 încoace. Bilanţul ne este favorabil, cu patru victorii, în vreme ce Unirea a câştigat doar o singură dată, 2-1, în septembrie 2020. Alte trei partide s-au îcheiat nedecis, 0-0, 3-3 şi 2-2. 

De altfel, la ultima vizită la Ungheni, jocul s-a terminat la egalitate, 2-2, pe 20 mai anul acesta, în ultimul joc al play-off-ului. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *