Ultima reprezentaţie pe teren propriu în 2022. Oaspeţi, CSM Unirea Alba Iulia

Ultimul duel găzduit pe arena „Michael Klein” în 2022 este cel de mâine, cu CSM Unirea Alba Iulia. Meciul împotriva ocupantei ultimei poziţii de play-off începe de la ora 14:00 şi contează pentru runda cu numărul 14 – penultima a acestui an.

Gruparea din judeţul vecin vine la Hunedoara după un succes la scor, înregistrat runda precedentă: 4-0 cu ACS Târgu Mureş, pe arena „Cetate” din Alba Iulia. „Uniriştii” s-au impus graţie unui hattrick semnat de nigerianul Agbomoniy (care a ajuns astfel la cinci goluri în tricoul alb-negru în acest sezon) şi a unei reuşite a lui Epure. De altfel, de la meciul direct din tur, albaiulienii nu s-au mai înclinat decât o singură dată în opt meciuri! În urmă cu două săptămâni pierdeau la Ungheni, 3-4, după un meci extrem de spectaculos. În rest, Unirea a învins, pe rând, CS Ocna Mureş (3-2), Avântul Reghin (2-1), Sănătatea Cluj (4-0) şii Viitorul Cluj (1-0) – singura sincopă fiind remiza 1-1 în derby-ul local cu CSU Alba Iulia. 

Revenind la cel mai recent succes al Unirii, acesta a prilejuit două situaţii interesante. Mai întâi cea a lui Emanuel Codrea, care a bifat 45 de minute pe teren, asta deşi cu 24 de ore înainte evoluase o repriză şi pentru Naţionala de fotbal Under 19 a României, într-un meci amical cu reprezentativa similară a Sloveniei, joc disputat la Terme Čatež. Şi pentru Filip Morar duelul cu ACS Târgu Mureş a avut o însemnătate aparte, jucătorul pregătit de Marcel Rusu revenind pe teren după aproape un an şi patru luni, timp în care a stat departe de terenul de fotbal, după o accidentare gravă suferită în vara anului trecut. 

Vă reamintim, în tur, echipa noastră s-a impus la Alba Iulia cu 3-0, graţie reuşitelor lui Coman, Lupu şi Roşu

La meciul de mâine, preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, iar părinţii care vin însoţiţi de copii au accesul gratuit. Jocul va fi transmis, în direct, şi pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *