Prima remiză a stagiunii pentru „corbi”

Formația noastră rămâne neînvinsă în campionat și după runda cu numărul 11. „Corbii” au remizat, 2-2 (1-2), pe terenul celor de la CSM Avântul Reghin, la capătul unui joc în care au revenit de la 0-1, dar n-au mai putut înscrie încă o dată, pe final, pentru a aduce toate punctele la Hunedoara. 

Chiar dacă nu s-a disputat pe o suprafaţă de joc ideală, întâlnirea de la Reghin a fost una cu un ritm peste medie, mai ales în prima parte a jocului. Lucru confirmat, de altfel, şi de începutul brusc de meci, în care ambele formaţii au avut câte o şansă importantă de a modifica tabela. Mai întâi, echipa noastră a trecut pe lângă deschiderea scorului, în minutul trei, prin Hergheligiu, care a trimis alături, de puţin, din careu, după o pasă foarte bună venită de la Bradu. Cinci minute mai târziu, „veteranul” Truţă l-a „testat” pentru prima dată pe Lefter, după o incursiune în flancul stâng, încheiată cu un şut plasat pe colţul scurt. 1-0 s-a făcut la jumătatea reprizei, după ce Vrabie a trimis, cu capul, sub bară, o centrare dintr-o lovitură liberă executată de Enescu – unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai gazdelor. Răspunsul a venit însă aproape imediat, de la Hergheligiu, care a fost pe fază la şutul lui Iacob, respins în faţă de Bucin, 1-1! Am încheiat însă repriza în avantaj, după o fază excelentă „croită” în flancul stâng de Pîrvulescu şi Neacşa, finalizată, pe măsură, din interiorul careului, de acelaşi Hergheligiu.

La reluare, echipa lui Florin Maxim a avut şansa de a „rezolva” meciul, însă vole-ul lui Neacşa a fost reţinut de Bucin, pentru ca gazdele să revină în joc, în minutul 58, prin Harko, care a profitat de un şir de neatenţii în defensiva noastră şi a înscris, frumos, cu un şut din 16 metri, în vinclul porţii lui Lefter. Maxim a operat, apoi, toate modificările într-un interval de 15 minute, însă fazele de poartă s-au rărit şi, în ciuda unei dominări teritoriale, partida s-a încheiat la egalitate, singura oportunitate clară de a bifa succesul cu numărul 11 aparţinându-i, în final de meci, lui Coman, care a şutat însă slab din careul mic, după o incursiune în banda dreaptă a lui Iacob. Prima remiză a stagiunii pentru gruparea noastră, care rămâne însă, confortabil, în fotoliul de lider şi după a doua etapă a returului.

Declaraţiile antrenorului principal, Florin Maxim, şi ale fundaşului Florin Iacob se găsesc pe canalul nostru de youtube.

Avântul Reghin (antrenor Vilmoş Stoica): Bucin – Bugnar, Chirilă, Suciu, Truţă (cpt.) – Chirlejan (79, Bujor), Enescu, Harko (83, Luca), Bucur – Pop (61, Panga), Vrabie

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Lefter – Iacob, A. Vlad, Garutti (49, I. Pop), Neacşa – Mercioiu (59, Lupu), Bradu (76, Roşu), Chindriş (cpt.), Pîrvulescu (66, Borţoneanu) – Coman, Hergheligiu (76, Mar)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *