Începem returul, acasă, cu una dintre surprizele Cupei României

„Corbii” au în vizor al zecelea succes consecutiv în campionat în confruntarea cu CS Ocna Mureş, de mâine, din prima rundă a returului. Duelul cu formaţia care a ajuns până în grupele Cupei României începe la ora 15:00.

Ajunşi în această fază a competiţiei, unde au şi reuşit un succes în faţa prim-divizonarei Chindia Târgovişte (1-0), oaspeţii jocului de mâine plătesc, oarecum, tribut evoluţiei pe două „fronturi”, având o sumedenie de probleme de lot, dar şi rezultate modeste în campionat, în ultima perioadă.

Doar 13 jucători de câmp valizi

La prima vedere, confruntarea de pe arena „Michael Klein” pare a fi una disproporţionată. „Soda” a ajuns la trei eşecuri la rând în campionat, după 1-3 pe terenul celor de la ACS Târgu Mureş în runda precedentă, şi au aunat doar un singur punct în ultimele cinci întâlniri. În plus, vizitatorii nu se simt deloc confortabil pe departe de casă în acest campionat, unde au bifat doar un singur egal, la Alba Iulia, cu CSU, urmat de trei insuccese.

Mai mult decât atât, trupa pregătită de Dan Roman are şi probleme de efectiv, patru jucători de câmp fiind indisponibili, din varii motive. „Un test extrem de dificil, nu suntem în efectiv complet, ne lipsesc echipieri importanți, suntem doar 13 jucători de câmp valizi. Ne dorim să realizăm un joc bun și să echilibrăm prin atitudine decalajul valoric, oponentul având calitate atât ca echipă cât și individual”, a precizat Dan Roman, pentru Ziarul Unirea. De altfel, Roman a şi intrat pe teren în cea mai recentă partidă din campionat, tocmai din cauza problemelor de lot pe care le are echipa sa. 

În ultimele două dispute directe, echipa noastră a învins clar, 4-1, la Hunedoara (toamna trecută) și 4-0 pe „Stadionul dragostei”, în etapa inaugurală, graţie reuşitelor lui Mercioiu, Bradu şi Lupu, cu o „dublă”. 

Vă reamintim, preţul unui tichet de intrare este de 10 lei, iar părinţii care vin la stadion însoţiţi de copii au intrarea liberă. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *