Comunicat 25.06.2022

Consiliul de Administraţie al clubului nostru s-a reunit, ieri, pentru o ședință în care a fost făcută o analiză extinsă asupra întregii activități a grupării, în sezonul trecut, unul în care formația noastră a ratat promovarea în liga secundă. Astfel, au luat parte la şedinţă, Ioan Andone, preşedintele CA, Remus Vlad, Dan Bobouţanu, primarul municipiului, Costel Avram – administrator public al judeţului și Ciprian Palcău, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara. Alături de aceştia au mai participat preşedintele clubului, Sorin Cimpoca, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori, Dinu Maghici, antrenorul principal al echipei, Florin Maxim, şi Bogdan Apostu, reprezentantul firmei de management sportiv cu care colaborează gruparea noastră.


A fost tras un prim set de concluzii, legat de modul în care ar fi trebuit să fie gestionat sezonul încheiat la începutul acestei luni, atât la echipa de seniori, cât și la Centrul de Copii și Juniori, urmând să fie luate unele măsuri interne. În ceea ce privește echipa mare, având în vedere că, inițial, proiectul a fost gândit pentru două sezoane, se va merge pe continuitate la nivelul băncii tehnice, în vreme ce lotul va fi și el îmbunătățit, pentru a îndeplini obiectivul trasat: promovarea în liga secundă!


Trebuie spus că toate discuțiile au fost purtate în ideea așteptării unei comunicări oficiale din partea Federației Române de Fotbal, cu privire la posibilitatea ca echipei noastre să îi revină un loc la startul ediției viitoare a ligii secunde – pe merit sportiv (conform criteriilor stabilite în ședința Comitetului de Urgență din 30 mai), cu atât mai mult cu cât dosarul de licenţiere, depus la Forul din Capitală, a fost validat de către FRF! De altfel, o decizie finală despre acest lucru este așteptată în jurul datei de 15 iulie.


A fost fixată şi ziua reunirii echipei de seniori, la 4 iulie, astfel că până la acea dată, lotul va fi creionat în mare măsură, toate noutățile, atât la capitolul despărților, cât și la cel al venirilor, urmând a fi comunicate în următoarea perioadă. În plus, s-a agreat cooptarea în organigama clubului, pe postul de director adjunct, al lui Dorin Nicşa, fost jucător al Corvinului în cea mai importantă perioadă din istoria clubului nostru.


De asemenea, vor exista mai multe modificări în organigrama Centrului de Copii și Juniori, în ideea realizării unei Academii importante, care să cuprindă din ce în ce mai mulți tineri jucători din județ și nu numai, cu atât mai mult cu cât, din acest sezon, vom avea și două grupe de juniori republicani.


„Consiliul de Administrație al clubului a cerut o analiză amplă a tuturor celor întâmplate sezonul trecut, astfel că au fost prezentate mai multe rapoarte de activitatate, pentru a putea identifica punctele de plecare pentru ediția viitoare de campionat. Indiferent dacă vom vorbi de încă un sezon în Liga a treia sau de unul în cel de-al doilea eșlon! Am primit asigurări din partea administraţiei locale şi vreau să le transmit tuturor fanilor Corvinului – cărora le mulțumesc că au rămas aproape de echipă și în această perioadă delicată de după ratarea promovării – că bugetul echipei va fi unul similar cu cel de anul trecut și că lotul va fi îmbunătățit, tocmai pentru a fi pregătiți, din toate punctele de vedere! Subliniez însă că toate discuțiile purtate au pornit de la premisa în care echipa noastră va juca tot în liga a treia, odată cu ratarea promovării pe teren, iar dacă Federaţia va trimite pe adresa clubului o invitaţie pentru participarea în liga secundă, vom avea parte de un buget modificat, odată cu sprijinul pe care îl vom avea şi din partea autorităţilor judeţene. Am încrederea că toți cei care fac parte din acest club știu unde s-au făcut greșeli și vor face tot posibilul ca acestea să nu se mai repete, pentru ca, odată revenit acasă, la Hunedoara, Corvinul să ajungă și din punct de vedere fotbalistic, acolo unde îi e locul!”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Ioan Andone.

10 comentarii

 1. Ioan Constantin

  INDIFERENT in ce Liga VA ACTIVA in sezonul urmator SA SE renunte la JUCATORI de 30 ani adusi pt. Promovarea. CE SE va ADUCE SA FIE Pina in 28 de ANI.

 2. Ioan Constantin

  SA SE renunte la JUCATORI CU virsta in JUR de 30 ani. PT. Sezoanele urmatoarel NECESITA JUCATORI CU experienta de 28 ANI cel MULT.

 3. Hai corvinu

 4. Ioan Constantin să fie pus antrenor că se pricepe…, ce mai, managerului clubului ci atribuții sporite, ce mai….direct în poartă în locul lui Lefter!

 5. Mai aduceti jucatori maturi precum Garutti cel mai bun fundas din liga, poate putem sa il aducem si pe N’Diesse de la Ungheni
  ati vazut in editile anterioare ce greu este sa treci de el, Ar fi bun la Corvinul zic si eu, ganditiva!
  Jucatori straini apreciaza echipa noastra!

 6. Așa să fie ! Iar dacă se poate : doar din Dragoste față de Corvinul( mai ales față de antrenorii și jucătorii , in special de la copii și juniori – că Aceștia ” duc greul”) Deci fără , chiar și cel mai mic , Interes financiar și electoral etc . La final , o întrebare : se afirmă că , acum , bugetul și lotul sunt de liga 3 . Dar , dacă în 15 iulie , FRF va invita clubul să evolueze in liga 2 , va fi o rectificare a bugetului pt noile condiții ( ceea ce este logic și bine) Dar la data de 15 iulie , unde mai pot fi găsiți jucătorii potriviți , pt liga 2 ( in afară de cei de care nu mai este nevoie , temporar , și astfel pot fi împrumutați de către Steaua , Voluntari , UTA și Rapid) ?

 7. DEMIȘI NICI UNU TOTI AU FOST EXEMPLARI,ASTA AM INTELES! BANI PE APA SAMBETEI SIN BANII CONTRIBUABILILOR! HALAL

 8. Trebuie facuta o stratergie pe termen lung cu jucatori tineri.Stim bine cu totii ca o echipa nu se face peste noapte.Aduceti-va aminte cum a construit Lucescu Corvinul anilor ’80….Treptat a inlocuit vechea garda Agud,Economu,Ion Gabriel,Bologan,Merla,Dina etc…cu noua generatie Petcu Nicsa,Klein,Andone,Rednic,Gabor si asa a reusit sa faca aceea frumoasa echipa a hunedoarei care ulterior a dat si jucatori echipei nationale!

 9. Nu vârstă este cea care contează.Important este pregătirea fizică și adaptarea la cerințele antrenorului…Cu metodele de pregătire moderne varsta cu randament optim a crescut la peste 30 de ani.Cum au evoluat Tamaș,Săpunari sau Grigore in divizia 1?

 10. Sa speram sa nu se mai faca greselile din sezonul trecut si cu cateva intariri sa ne luptam pt promovarea in liga secunda. Fortza Corvinul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *