Comunicat Oficial

Ca urmare a înfrângerii suferite, ieri, la Baia Mare, care a dus la ratarea îndeplinirii obiectivului nostru – promovarea în liga secundă – conducerea administrativă a grupării noastre a luat o primă serie de decizii.

Ca atare, au fost reziliate contractele următorilor jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta, cărora le mulțumim pentru aportul adus în acest sezon, la Hunedoara!

Pe de altă parte, pentru a identifica greşelile care au dus la ratarea accederii în liga secundă, Consiliul de Administraţie al clubului a cerut o analiză extinsă pe toate palierele: conducere tehnică, management al clubului, transferuri de jucători, responsabili din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, angajaţi ai clubului. Aceasta va fi prezentată într-o şedinţă pe 24 iunie, ulterior urmând a fi comunicate toate deciziile derivate în urma acesteia!

Vă reamintim, din Consiliul de Administraţie al grupării fac parte, Ioan Andone și Remus Vlad, ca reprezentanți ai Primarului, Costel Avram – administrator public al judeţului, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara și Ciprian Palcău – de asemenea, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara. 

„În primul rând, aş vrea să ne cerem scuze tuturor fanilor noştri, care au crezut şi ne-au susţinut pe întreg parcursul acestui sezon, pentru ratarea promovării. În tot acest timp, ţin să confirm, la fel ca în alte ocazii, că proiectul actual se întinde pe 10 ani, pe mai multe paliere de performanţă, astfel că nu vom renunţa în a-l sprijini cu tot ceea ce este nevoie. De altfel, doar în ultimul an, s-au făcut paşi mari în acest sens, având în vedere că brand-ul Corvinul 1921 Hunedoara s-a întors acasă, denumirea echipei noastre urmând să se modifice, oficial, chiar în această vară. 

În plus, pot să îi asigur pe suporterii noştri că, dincolo de sprijinul financiar din partea administraţiei locale, ne vom bucura şi de cel al administraţiei judeţene, în perioada imediat următoare, discuţiile în acest sens fiind aproape finalizate. Sigur, este un moment delicat, însă, cu certitudine, TOŢI cei implicaţi în acest proiect au greşit, dar ne vom asigura că astfel de erori nu se vor mai repeta! 

Pe de altă parte, dacă Federaţia Română de Fotbal va decide ca, în urma criteriilor stabilite în sedinţa Comitetului de Urgenţă din 30 mai, clubului nostru să îi revină un loc la startul ediţiei viitoare a ligii secunde, ne vom rezerva dreptul de a analiza în Consiliul de Administraţie această eventuală propunere şi tot ceea ar implica o hotărâre de acest gen pentru clubul şi comunitatea noastră.

Vă mulţumim, încă o dată, pentru tot sprijinul acordat în acest sezon în care am readus spiritul Corvinului, acasă, la Hunedoara şi vă asigur că vom deveni şi mai puternici!” – Dan Bobouţanu, primarul Municipiului Hunedoara.

10 comentarii

 1. +hergheligiu ar trebui…

 2. De multe ori contează sa participi. Și dacă pierzi ai cistigat ceva. Succes în viitor!

 3. Păcat varf ca Arnautu nu mai găsiți…
  Sunteți praf in consiliu de administrație…
  Când nu te pricepi la fotbal dar ești primar faci ce vrei tu… păcat

 4. Faceți analize, dar să știți că, dacă nu aduceți jucători de valoare, care să facă diferența în meciurile decisive, o să avem aceeași soartă și anul viitor.

 5. Avem nevoie de un jucator rapid pe benzi
  Robert Grecu este liber de contract avem nevoie de el in echipa.

 6. Corect cu spusele ,domnului Primar în totalitate . Doamne ajută și minte limpede .
  Permiteți o întrebare .Fostul jucător Bularda Darius Buli de ce a fost dat afară ?.

 7. Nu trebuie sa renunțați, rezultatele bune de anul acesta sigur vor asigura promovarea anul acesta sau anul viitor.Am văzut echipă in actualul campionat si mi-a plăcut.

 8. Avem un stadion un grupo.nu a promova cu sistemul lotería …mai bine trageau 11 m din start …muncesti un an SA pierzi un meci

 9. Doamne ajută. Vrem CORVINUL în B. DOAR CORVINUL HUNEDOARA !!!

 10. Multumim pt tot ce faceți pt noi Hunedorenii suntem alături de dumneavoastră capul sus mergem mai departe Hai Corvinul !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *