Succes fără emoţii la Reghin. Corvinul, la victoria a 15-a

Alb-albaștrii au început cu dreptul seria meciurilor oficiale din 2022. Corviniștii au trecut cu 2-0 (1-0) de Avântul Reghin, după o prestație solidă, în care problema învingătoarei nu s-a pus niciun minut.

Băieții lui Florin Maxim au început foarte bine jocul de la Reghin și după nici 10 minute au deschis scorul, din penalty, prin Andrei Hergheligiu – cel care a și obținut lovitura de pedeapsă, după ce a fost faultat de Harko. A fost a 13-a reușită stagională pentru golgheterul formației noastre. Restul reprizei a „curs” tot spre poartă lui Bucin, însă căpitanul din poarta Reghinului a mai intervenit, salvator, în două rânduri la şuturi din afara careului ale lui Buş, dar şi la o altă incursiune în flancul drept a lui Simon. La poarta cealaltă, singurele faze de poartă au venit în minutul 22, când Suciu l-a „întins” în două rânduri pe Lefter, cu reluări de la marginea careului.

La reluare, Corvinul a rămas la conducere, însă a luat, uşor, piciorul de pe acceleraţie, astfel că ocaziile mai clare de gol nu au fost la fel de dese. Chiar şi aşa, Mogoş – şut peste poartă din marginea careului şi Arnăutu, reluare pe lângă, au fost aproape de golu doi, care a căzut după o fază prelungită de atac. După un corner din stânga, Antonio Vlad a urmărit o minte trimisă cu capul spre bara a doua, a pasat în faţa porţii, de unde Simon a marcat fără probleme! 2-0 şi Corvinul bifează al 15-lea succes din acest sezon, distanţându-se, din nou, de ocupanta locului doi, Metalurgistul Cugir, care a remizat, 0-0, la Turda, cu Sticla Arieşul.

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob (74, Bradu), Garutti, A. Vlad, Da Motta – Simon, Giura (83, R. Cristian), Mogoş, Buş (cpt.) (89, A. Dumitru) – Arnăutu (83, Mitran)  Hergheligiu. Antrenor: Florin Maxim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *