(VIDEO) Intenţii clare, înainte de restart: „Să continuăm ce am făcut bine anul trecut!”

Alb-albaştrii abordează cu încredere meciul de vineri, din deplasare, cu Avântul Reghin – primul joc oficial din 2022. Corviniştii pleacă mâine spre Reghin, acolo unde vor înfrunta echipa locală de la ora 15:00.

Antrenorul principal al Corvinului, Florin Maxim, căpitanul Laurenţiu Buş şi portarul Haralambie Mociu au prefaţat duelul, raportându-se şi la perioada de pregătire.

„După cum ştiţi, am beneficiat de toate condiţiile propice unei pregătiri bune de iarnă, cu un stagiu de pregătire foarte bun în Antalya, cu o serie de meciuri amicale cu adversari buni şi spun că suntem gata de partidele oficiale. I-am putut folosi pe toţi băieţii, ceea ce ne şi doream, sigur, mai avem unele indisponibilităţi, dar, sper eu, nimic serios. Meciul de la Reghin îl abordăm ca pe toate celelalte: la victorie. Ştiu că multă lume ne vede deja disputând meciurile de baraj, dar noi trebuie să rămânem focusaţi, să creştem până la ora acelor jocuri, să rămânem toţi în priză, la fel de motivaţi”, a spus antrenorul echipei noastre, Florin Maxim.

„Le-am spus băieţilor, încă de la reunire, că am nevoie de ei la capacitate maximă. Că avem un obiecti comun, cu conducerea, cu cei care ne sprijină, cu cei din club, cu fanii. Nimeni nu e mai presus de acest obiectiv, nimeni nu trebuie să tragă doar pentru el, ci pentru grup! Doar aşa, la final, când vom trage linie, vom putea zâmbi şi mândri de ceea ce am realizat. Dar, până atunci, să rămânem modeşti şi să mergem pe aceeaşi linie pe care am început”, a mai adăugat Maxim.

„Ne-am pregătit foarte bine, ne simţim bine şi eu cred că e important că nu am cedat nici în meciurile de pregătire. Ştim bine, victoriile aduc victorii. Ne dorim să începem cum am terminat campionatul, încrezători în capacităţile noastre. Mă aştept să facem o a doua parte a întrecerii mult mai bună şi sunt foarte sigur că vom arăta şi mai bine. Îmi doresc, de ce nu, să evoluez cu această echipă şi în Liga I. Aceasta este mentalitatea corectă. Nu contează cât îmi e mie dor sau nu de prima ligă, ci cât le e dor oamenilor din Hunedoara să vadă meciuri de acest nivel”, a spus şi căpitanul echipei noastre, Laurenţiu Buş.

„Mă bucur că am ajuns, aici, la Hunedoara. Am găsit un grup unit, o echipă puternică, organizată. Personal, îmi doresc să am cât mai multe evoluţii şi să ajut la îndeplinirea obiectivului. Ştiu că e concurenţă, sunt învăţat cu acest lucru, dar competiţia nu face decât să te ajute să te dezvolţi, din toate punctele de vedere”, a afirmat şi Haralambie Mociu.

Corvinul va fi lipsită la Reghin de serviciile lui Jairo Rodrigues (suspendat), în timp ce Andrei Roşu şi Adrian Bedea sunt accidentaţi. Meciul din runda a 16-a va fi transmis, LIVE, pe pagina noastră de facebook.

Video:
Conferința de presă premergătoare primului meci oficial din 2022

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *