O „mână” de goluri marcate, la ultimul amical înaintea reluării campionatului

Corvinul a trecut cu brio și ultimul test de verificare înaintea restartului campionatului. Hunedorenii s-au impus, astăzi, cu 5-2 (3-0) în fața conjudețenei Aurul Brad după un meci pe care l-au dominat cap-coadă.

Pe un frig pătrunzător, alb-albaștrii au început avansat meciul de la Brad și după 13 minute au avut deja o primă șansă importantă de a marca, dar Antonio Vlad a reluat puțin peste, cu capul, în urma unui corner de pe dreapta. Golul a venit nouă minute mai târziu, de la Hergheligiu, care a trimis, din cădere, din interiorul careului, în plasa porții apărate de sărbătoritul zilei, Andrei Raț. 0-2 s-a făcut în minutul 30, după ce Mogoș a reluat în colțul scurt, din drob, o minge respinsă de portarul brădenilor, la o lovitură de cap a lui Garutti. Brazilianul din centrul defensivei noastre a contribuit și la golul trei, când a deviat cu capul spre colțul lung o minge venită tot din corner, Antonio Vlad fiind cel care a împins, fără probleme, mingea în poartă. La reluare, gazdele au avut o scurtă tresărire de orgoliu și s-au apropiat la un singur gol în spatele „corbilor” (46, 60), dar hunedorenii nu au resimţit prea mult şocul şi au mai punctat în două rânduri, prin golgheterul Andrei Hergheligiu, care şi-a trecut în cont încă un hattrick în tricoul Corvinului, în minutele 67 şi 82. S-a încheiat 5-2 pentru echipa noastră care pune capăt amicalelor fără să piardă vreunul dintre acestea!

Peste exact o săptămână, elevii lui Florin Maxim reiau şirul partidelor oficiale, la Reghin, de la ora 15:00.

Corvinul Hunedoara: Mociu – Iacob, Garutti, A. Vlad, Neacşa – Bradu, Mogoş – Da Motta, Hergheligiu, Buş (c) – Arnăutu. Au mai intrat: Lefter, Giura, Trăşcan, R. Cristian, Simon, Mitrean şi A. Dumitru.

Rezultatele Corvinului în amicale:

Corvinul – Progresul Ezeriş 7-0

Corvinul – Şoimul Băiţa 4-1

Corvinul – Poli Timişoara 0-0

Retezatul Haţeg – Corvinul 1-3

Corvinul – Wieczysta Cracovia 4-0

SV Oberwart – Corvinul 1-3

Corvinul – Tekstilshchik Ivanovo 2-2

Corvinul – Aurul Brad 2-0

Aurul Brad – Corvinul 2-5

Un comentariu

  1. O plecat cumva Andrei Coblis la Progresul Ezeris?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *