Cantonament Antalya, 13 – 24 februarie

Echipa noastră a plecat, astăzi, spre Antalya (via Cluj), pentru stagiul de pregătire de zece zile din sudul Turciei. „Corbii” au programate şi trei partide de verificare în această perioadă, cu echipe din Polonia, Rusia şi Austria.

Alb-albaştrii vor juca pe 15 februarie cu KS Wieczysta Krakow (Liga a V-a poloneză), pe 18 februarie cu SV Oberwart (Liga a IV-a din Austria) şi pe 21 februarie cu FC Tekstilshchik Ivanovo (Liga a II-a din Rusia).

Lotul deplasat în cantonament:

Ştefan Lefter, Haralambie Mociu, Flavius Iacob, Antonio Dumitru, Antonio Vlad, Antonio Bradu, Adrian Bedea, Petre Simon, Andrei Hergheligiu, Claudiu Giura, Alexandru Mogoş, Andrei Roşu, Alexandru Neacşa, Ovidiu Trăşcan, Sergiu Arnăutu, Robert Cristian, Laurenţiu Buş, Matheus Da Motta, Rafael Garutti.

*Jairo Rodrigues se alătură lotului în Turcia.

4 comentarii

  1. cu ce echipe vor juca Corvinul in Antalya?

    • Momentan sunt stabilite 3 jocuri de pregatire. 15 februarie cu KS Wieczysta Krakow (Liga a V-a poloneză), pe 18 februarie cu SV Oberwart (Liga a IV-a din Austria) şi pe 21 februarie cu FC Tekstilshchik Ivanovo (Liga a II-a din Rusia).

  2. Vor fi transmise meciurile pe pagina de facebook?

    • Aceste meciuri nu vor fi transmise online, dar cele care vor urma la revenire in tara vor putea fi din nou urmarite pe canalele obisnuite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *