STATISTICA | Andrei Hergheligiu – cele mai multe minute, cele mai multe goluri

Andrei Hergheligiu a fost, fără doar și poate, unul dintre jucătorii exponențiali ai formației noastre în acest sezon. Jucătorul în vârstă de 29 de ani este golgheterul echipei, cu 12 reușite, dar este, totodată, și liderul minutelor bifate în teren.

Titular în toate cele 15 jocuri din campionat, “Herghe” a totalizat 1.327 de minute în alb-albastru, fiind urmat la acest capitol de portarul Ștefan Lefter, titular în 14 jocuri – 1.260 de minute, Sergiu Arnăutu, cu 1.232 de minute strânse în 15 meciuri, Laurențiu Buș, cu 1.190 și Rafael Garutti, cu 1.167 minute, tot în atâtea confruntări!

Revenind la capitolul eficacitate, Corvinul încheie 2021 cu una din cele mai bune linii de clasament dintre cele 100 de echipe din Liga a III-a. Hunedorenii au marcat de 55 de ori, iar mai bine de 70 la sută din reușitele noastre au venit de la doar patru jucători:

  • Andrei Hergheligiu – 12 goluri
  • Sergiu Arnăutu – 10 goluri
  • Petre Simon – 9 goluri
  • Laurențiu Buș – 9 goluri

Pe lista marcatorilor din campionat mai sunt Alexandru Mogoș (4), Jairo (3), Garutti (2), Da Motta (2), Bradu (1), Bedea (1), A. Dumitru (1) și A. Vlad (1).

**

Corvinul Hunedoara și CSM Reșița (liderul seriei a șaptea) sunt echipele care au marcat cel mai mult în Liga a III-a – de 55 ori. Le urmează CS Afumați (liderul seriei a treia), cu 54 de reușite, Minaur Baia Mare (locul doi în seria a zecea) și Oțelul Galați (liderul seriei a doua), cu 50 de goluri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *