(Re)întâlnire cu singura formaţie neînvinsă de alb-albaştrii

Corvinul închide 2021 cu o confruntare pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 13:00. Hunedorenii înfruntă CS Ocna Mureş, singura formaţie pe care elevii lui Florin Maxim nu a putut-o depăşi în actuala stagiune.

Pe 2 octombrie, cele două s-au întâlnit în judeţul vecin, iar la finele celor 90 de minute au remizat, 1-1. Ambele reuşite au venit din lovituri de la 11 metri: pentru formaţia noastră a marcat Andrei Hergheligiu, în finalul primei reprize, în vreme ce gazdele au egalat la ultima fază a jocului prin Lupşan. În plus, cele două echipe au încheiat meciul cu câte un om în minus, după eliminările lui Da Motta şi Marcu.

De atunci, Corvinul a câştigat toate meciurile care au urmat – 8 la număr – marcând 30 de goluri! De cealaltă parte, „Soda dragă” a câştigat doar în trei rânduri, ultima dată chiar în runda precedentă, 2-1, acasă, cu Viitorul Cluj (golul victoriei marcat în minutul 90+1 de Cioară). Albaiulienii au mai depăşit, de la meciul direct cu Hunedoara, doar Sănătatea Cluj şi Unirea Alba Iulia.

CS Ocna Mureş ocupă locul 6 în clasament, cu 16 puncte şi vine pe „Michael Klein”  cu doar un succes în ultimele 540 de minute.

Duelul cu gruparea din judeţul Alba va începe la ora 13:00. Accesul se face doar pe baza certificatului verde, ori a dovezii trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, în limita a 30 la sută din capacitatea totală a stadionului. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *