Give me five! Corvinul se impune, lejer, (şi) în deplasarea de la Bistriţa

La ultima deplasare din 2021, hunedorenii lui Florin Maxim au avut una dintre cele mai solide prestaţii ale sezonului. Pe o suprafaţă de joc aproape fără cusur, alb-albaştrii au punctat de cinci ori, după ce în tur reuşiseră “doar” patru goluri în poarta bistriţenilor.

Duelul de pe arena “Jean Pădureanu” a început fără niciun fel de tatonare, oaspeţii având două şanse mari de a marca în nici 120 de secunde, mai întâi prin Hergheligiu, care a trimis alături din 16 metri şi mai apoi prin Buş, care a ţintit bara, după un atac-şnur dezvoltat în banda dreaptă. Gazdele au replicat din lovitura liberă a lui Nalaţi, executată de căpitanul Gloriei în bara din dreapta lui Lefter, pentru ca la scurt timp Corvinul să deschidă scorul: centrare din stânga Da Motta, reluare Hergheligiu – deviere Arnăutu din câţiva metri. Bucuria nu a durat însă foarte mult, pentru că Damian – cel mai activ om al Bistriţei – a restabilit egalitatea, aproape imediat, cu un şut superb, din demi-vole, în cros, în dreapta lui Lefter. Şi totuşi, hunedorenii aveau să intre în avantaj la pauză, după ce Hergheligiu a transformat un penalty obţinut de Buş (39) nu înainte ca Arnăutu şi Bedea, în două rânduri, să rateze şi ei şansa golului.

Actul secund s-a derulat după aceleaşi coordonate, cu Corvinul la timonă din toate punctele de vedere, excepţie făcând primele minute, când bistriţenii au avut un forcing consistent, Lefter, dar şi Garutti intervenind foarte bine în câteva faze. Nalaţi şi Damian l-au întins şi ei pe goalkeeper-ul nostru, dar după aceea raportul de forţe s-a dezechilibrat şi Hunedoara a mai înscris de trei ori! Mai întâi prin Buş, după o intercepţie a lui Jairo şi un assist al lui Bedea, apoi din nou prin Hergheligiu, care a bifat golul 11, după o pasă a lui Şimon, ultimul cuvânt de spus avându-l Da Motta, cu o reluare simplă din careu, după o centrare a lui Trăşcan, în prelungirile jocului. 5-1, alte trei puncte şi 51 de goluri marcate de Corvinul, în 14 meciuri!

Ultimele 90 de minute, sâmbătă, de la ora 13:00, împotriva celor de la CS Ocna Mureş – singura formaţie care nu a cedat în faţa Corvinului în acest an!

**

FC Corvinul Hunedoara: Lefter – A. Vlad, Garutti (66 Iacob), Jairo, Da Motta – Giura (57 Simon), Mogoş (66 Bradu) – Bedea (86, R. Cristian), Hergheligiu, Buş (cpt.) (86, Trăşcan) – Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim

2 comentarii

  1. Ati facut un meci bun. Bravo Baieti!

  2. Norma Hunedoara si in deplasare. Ne-ati facut fericiti inca o sambata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *