Florin Maxim, la Hunedoara, pentru încă două sezoane!

Antrenorul care a readus Corvinul în Liga a doua după o pauză de 15 ani rămâne #AcasălaHunedoara! La trei zile de la îndeplinirea obiectivului, Florin Maxim a semnat prelungirea contractului existent pentru încă două sezoane și are fixat deja un prim obiectiv în cel de-al doilea eșalon.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani are ca obiectiv clasarea în primele șapte formații în sezonul ce va debuta la începutul lunii august. „Consider că stabilitatea funcţiei aduce rezultate pe măsură. Nu ne-am înşelat atunci când i-am propus lui Florin Maxim un prim contract pe doi ani. Sunt convins că prelungirea lui, cu încă doi ani, va aduce satisfacţie miilor de hunedoreni, iubitori ai fotbalului, cât şi lui în sine. Obiectivul pe care ne dorim să îl atingem este accederea în primele şapte echipe ale ligii secunde, cât şi promovarea în lotul de seniori a unor jucători din pepiniera proprie, ştiut fiind faptul că dezvoltăm, în paralel, şi Academia de fotbal!”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Pentru Florin Maxim va fi prima experienţă ca antrenor în liga secundă, eşalon în care a mai promovat cu Viitorul Şelimbăr, în 2021 – cu care însă nu a mai continuat, semnând, în schimb, cu gruparea noastră.

„Vreau să îi mulţumesc domnului primar şi celor din conducere pentru încrederea acordată, atât acum, dar mai ales şi după ce anul trecut nu am reuşit promovarea. Pentru mine experienţa de la Corvinul este una specială, având în vedere că, după cum se ştie, am debutat ca jucător, la seniori, pe arena “Michael Klein”. Tocmai de aceea, îmi doresc să performăm la Hunedoara şi să ţinem steagul sus, în continuare, şi în liga a doua. Îi asigur pe fanii noştri că, la fel ca până acum, atât noi cei din staff, cât şi jucătorii ştiu ce înseamnă Corvinul şi vom da totul pentru această echipă şi pentru întreaga comunitate”, a spus antrenorul nostru, Florin Maxim.

Vă reamintim, în cele două sezoane petrecute până acum pe banca echipei noastre, Florin Maxim a pierdut doar o singură partidă în 62 de meciuri jucate în campionat (sezon regular, play-off şi meciuri de baraj)!

Un comentariu

  1. Așteptăm și alte informații:
    – când se reiau pregătirile (Liga 2 începe cu trei săptămâni mai devreme decât Liga 3, în 5 august față de 26);
    – programul amicalelor, cu adversari, date și locații;
    – lotul de jucători, cu veniri și plecări (dacă e cazul).
    În rest, felicitări din suflet pentru promovare și să auzim numai de bine și de acum încolo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *