Drumul spre promovare începe din seria a noua

Comitetul Executiv din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit, astăzi, componenţa celor zece serii ale eşalonului terţ. Echipa noastră a fost repartizată, la fel ca în sezonul precedent, tot în seria a noua, una în care apar însă câteva nume noi.

Cu mai puţin de zece zile rămase până la primul joc oficial, Corvinul şi-a aflat adversarii din noua stagiune. În lupta pentru promovare, alb-albaştrii se vor reîntâlni cu câteva „cunoştinţe mai vechi”: Unirea Ungheni, Metalurgistul Cugir, Sănătatea Cluj, CS Ocna Mureş, CSM Avântul Reghin şi Viitorul Cluj, dar vor înfrunta şi ACS Târgu Mureş, CSM Unirea Alba Iulia şi CSU Alba Iulia.

Sistemul de desfăşurare al competiţiei rămâne acelaşi: tur-retur, play-off, apoi două „duble” de baraj, pentru accederea în ligii secunde. În această fază, seria a noua se va încrucişa cu seria a zecea, acolo unde se regăsesc: CSM Sighetu Marmaţiei, Victoria Carei, CAO 1910 (FC Bihor), Lotus Băile Felix, Minerul Ocna Dej, SCM Zalău, Gloria Bistriţa 2018, CSM Satu Mare, CFR II Cluj-Napoca şi Sportul Şimleu Silvaniei.

Prima etapă este programată pentru data de 27 august, urmând ca la patru zile distanţă, formaţia noastră să intre şi în turul secund al Cupei României (adversarul urmând să fie anunţat în următoarea perioadă).

Vom reveni şi cu programul echipei noastre.

Un comentariu

  1. aduceti un fundas
    daca ne bazam pe pop ajungem in sant

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *