Încheiem seria amicalelor cu încă un succes clar acasă

Ultima partidă de verificare din presezon a adus, la Hunedoara, ACB Ineu, formaţie nou-promovată în cel de-al treilea eşalon, după şase ani. Alb-albaştrii s-au impus cu 4-1, după ce în minutul 16 scorul era deja 3-0.

La fel ca în precedentele teste disputate pe arena „Michael Klein”, echipa lui Florin Maxim a început cu piciorul apăsat pe pedala de acceleraţie. Aşa se face că după doar opt minute, Marius Lupu a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din careu, după o centrare bună din dreapta a lui Iacob. Vârful sosit în această vară de la Cugir a reuşit „dubla” cinci minute mai târziu, după un şut în colţul scurt, tot din interiorul careului – acesta fiind al şaptelea său gol în ultimele trei jocuri pentru Corvinul. Scorul pauzei l-a stabilit Nicky Pîrvulescu, cu o execuţie superbă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, central (16). Neacşa, Mar şi Borţoneanu au trecut şi ei pe lângă gol până la pauză, ratând, de puţin ţinta.

La reluare, tot amfitrionii au fost la conducere, însă jocul a scăzut în intensitate, şi oaspeţii au redus din diferenţă, în minutul 59, dintr-un penalti transformat de Florea. Au urmat alte câteva şanse bune pentru Corvinul, irosite de Roşu, Hergheligiu, Pocioian şi Coman – în mai multe rânduri – până când Deak s-a evidenţiat la o lovitură liberă bătută bine, de acelaşi Florea, ultimul cuvânt avându-l tânărul Mitran (trecut pe la Ineu), care a închis tabela, cu o execuţie simplă, din careu, după o cursă în banda dreaptă. S-a încheiat 4-1 pentru echipa noastră, care încheie perioada de pregătire fără niciun eşec în partidele amicale şi cu un bilanţ pozitiv: şapte victorii şi o remiză, 39 de goluri marcate (!) şi 8 primite.

Corvinul 1921 Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Lefter – Iacob, Pop, A. Vlad, Mar – Neacşa, Bradu, Chindriş (cpt.), Pîrvulescu, Borţoneanu – Lupu. Au mai intrat: Deak – Garutti, Lupuşor, Pocioian, Mitran, Coman, Hergheligiu şi Roşu.

ACB Ineu (antrenor Cristian Sculici): Merşca – Varga, Mendy, Şerban, Hulbăr – Zdrenţan, Voştinar, Florea, Banam – Jurj, Toure. Au mai intrat: Tulcan – Ngake, Spătaru, Rusu, Rucăreanu, Wilmer, Ndoye şi Răsvanţă.

Rezultatele amicalelor din această vară:

Corvinul – Ripensia Timişoara 3-1

Aurul Brad – Corvinul 1-2

CS Mioveni – Corvinul 2-2

Unirea Bascov – Corvinul 1-2

Corvinul – CS Afumaţi 7-1

Corvinul – Progresul Ezeriş 8-0

Corvinul – Ind. Galda de Jos 7-1

Corvinul – ACB Ineu 4-1

Un comentariu

  1. Bogda Gavrila liber de contract

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *