Bun venit, Adrian Mar!


Corvinul Hunedoara s-a înțeles cu încă un jucător. Fotbalist de bandă stângă, care poate evolua atât fundaș, cât și mijlocaș în flanc, Adrian Mar este jucătorul nostru pentru următoarele trei sezoane! Fotbalistul născut în 2002 vine de la UTA și se încadrează, la fel ca Paul Mercioiu, și în regula de under 21.

Originar din Beclean (județul Bistrița), Mar a fost crescut de LPS Cluj. S-a încununat campion național la juniori republicani cu someșenii în 2019, câștigând și titlul de cel mai bun jucător al finalei (ocazie cu care a fost premiat de Lucian Sânmărtean). S-a remarcat și la Sănătatea Cluj (în Liga a 3-a) unde a jucat fundaș stânga, apoi a făcut pasul spre CS Mioveni, pentru care a pus umărul la promovarea în Liga I, bifând peste 1.600 de minute în 22 de prezențe în sezonul 2020-2021.

Per total, a reușit o pasă decisivă, dar și un gol în confruntarea din play-off pe care trupa lui Alexandru Pelici a câștigat-o cu 4-0 în fața celor de la Politehnica Timișoara. Evoluțiile sale bune l-au propulsat chiar la rivala acestora, UTA, pentru care nu a apucat să evolueze, din cauza unei probleme cu legitimarea, neavând drept de joc.


Bine ai venit la #Hunedoara și la cât mai multe realizări în tricoul Corvinului, Adrian!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *