Al doilea test trecut cu brio. 4-1 cu Șoimul Băița


Corvinul Hunedoara s-a impus și în cel de-al doilea amical al iernii, 4-1 (3-0) cu Șoimul Băița, formație din Liga a IV-a Hunedoara. Duelul s-a disputat pe arena “Constructorul” în ideea protejării suprafeței de joc de pe stadionul “Michael Klein”.La fel ca în testul cu Progresul Ezeriș, alb-albaștrii au deschis repede scorul, în minutul 13, prin Laurențiu Buș, care a trimis în plasă o minge venită din stânga, de la Roșu, în urma unei recuperări la centrul terenului realizată tot de căpitanul hunedorenilor. 2-0 s-a făcut după 25 de minute, când Roșu a finalizat, în urma unei pase foarte bune, printre fundași, a lui Hergheligiu. Jucătorul de 20 de ani sosi în această iarnă de la CSC Șelimbăr a reușit “dubla”, zece minute mai târziu, după o acțiune purtată în banda dreaptă de același Hergheligiu. Oaspeții au redus din diferență la cinci minute de la reluarea reprizei a doua, după un moment confuz în defensiva liderului din C9. Golul meciului l-a semnat Arnăutu, în minutul 61, cu o lovitură de cap imparabilă, după o centrare venită din dreapta de la Iacob – la una dintre cursele “marcă înregistrată” ale fundașului dreapta, în flanc.

S-a încheiat 4-1, iar hunedorenii au 11 goluri marcate și unul primit în cele două teste ale iernii. Miercuri, de la ora 13:00 vor avea parte însă de cel mai puternic adversar din pregătire, divizionara secundă Politehnica Timișoara. Duelul va avea loc pe arena “Michael Klein” și va fi transmis, în direct, pe pagina de facebook a clubului nostru.


Florin Maxim a rulat tot lotul avut la dispoziție și a început în formula Cobliș – Iacob, A. Vlad, Trășcan, Neacșa – Mogoș, Mitran – Hergheligiu, Bedea, Buș – Roșu.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *