Poftă de goluri, în primul amical al anului

Formaţia noastră a susţinut, astăzi, primul amical al noului an. Alb-albaştrii au întâlnit Progresul Ezeriş (locul 7 în Seria a 7-a), de care au trecut cu 7-0 (3-0), într-un meci în care Florin Maxim a rulat tot lotul avut la dispoziţie, în două formule aproape diferite în cele două reprize disputate pe arena „Michael Klein”.

Buş a deschis scorul, după zece minute, cu un şut plasat, sub bară, de la 16 metri, pentru ca nou-venitul Roşu să dubleze avantajul „corbilor”, în minutul 36. Arnăutu a stabilit apoi scorul pauzei, în minutul 42, după o fază frumoasă de joc constuită în flancul drept de Simon şi Roşu – cel din urmă „aşezând” cu călcâiul pentru vârful nostru.

În actul secund, Hergheligiu a punctat la prima atingere de balon, în minutul 46, pentru ca mai apoi Antonio Dumitru să înscrie şi el, din careul de şase metri, după o acţiune în flancul drept. Finalul de meci i-a aparţinut lui „Herghe”, golgheterul Corvinului din acest sezon desăvârşind un hattric, după faze rapide de contraatac.

Corvinul (repriza I): Lefter – Iacob, Garutti, Trăşcan – Neacşa, Simon, Giura, Mogoş Buş – Roşu, Arnăutu.

Corvinul (repriza a II-a): Deac – Iacob, Garutti, A.Vlad, Da Motta – A. Dumitru, R. Cristian, Bradu, Neacşa, Arnăutu – Hergheligiu. Au mai intrat: Lupuşor, Mitrean (17 ani, Viitorul Arad), Pocioian (17 ani, de la Viitorul Arad)

Au lipsit: Bedea (motive medicale) şi Jairo

Important pentru noi era să dăm minute tuturor jucătorilor disponibili. Am terminat meciul cu trei jucători născuţi în 2005 în teren, doi din 2004, care nu s-au mişcat deloc rău, dar ce e important e că toată lumea e bine din punct de vedere fizic, că nu am avut probleme cu accidentările. Terenul nu a fost rău, dar nici foarte bun… mi-a plăcut mobilitatea jucătorilor, au pasat cât le-a permis suprafaţa, ce am discutat cu ei au şi pus în practică şi pentru momentul în care ne aflăm suntem bine. Aveau poftă de fotbal, după două săptămâni doar cu antrenamente, şi asta cred că s-a văzut. Încercăm să schimbăm puţin sistemul, sau mă rog, să avem alte opţiuni, dar astfel de detalii le vom pune la punct în cantonamentul din Antalya, unde şi suprafeţele de joc vor fi altfel, a spus, la final, antrenorul nostru, Florin Maxim.

Următorul amical al Corvinului va fi, vineri, acasă, cu Şoimul Băiţa (L4 Hunedoara), eventuale modificări în programul de pregătire urmând a fi anunţate ulterior.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *