Nouă ne pasă!

După cum am promis, în cadrul proiectului “Nouă ne pasă!” am adus, astăzi, zâmbete pentru două familii din oraș, ai căror copii vor avea sărbători, sperăm noi, cât mai frumoase.

Le-am făcut cadou toate tichetele primite în urma campaniei de donare de sânge, le-am lăsat în dar și o sumă de bani strânsă din rândurile jucătorilor, staff-ului tehnic și administrativ al clubului, precum și dulciuri, fructe, dar și 10 cutii de pizza, grație celor de la Eat Pizza care, ca de obicei, au ținut să se implice în această campanie, fără să stea deloc pe gânduri!

“Sperăm ca toate produsele, precum și banii și bonurile valorice să le fie de folos celor două familii și ne bucurăm că am putut contribui și noi pentru ca, anul acesta, sărbătorile să le fie frumoase. Vreau să le mulțumesc colegilor mei, băieților, staff-ului și sponsorului nostru pentru implicarea în acest proiect prin care vrem să dăm ceva înapoi comunității noastre și sper ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, să putem să continuăm acest proiect și pe viitor”, a spus Dan Stroia, directorul sportiv al clubului.

Nouă ne pasă! Împreună suntem mai puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *